Ofte stilte spørsmål

PRAKTISKE SPØRSMÅL

1. Når sendes varen?

Med mindre annet er avtalt sender Garasjeteknikk varene normalt innen 24 timer etter at betaling foreligger. Det er også mulig å avtale lagring og henting hos oss. 

2. Utlevering av vare?

Det er mulig å hente varen/varene hos oss på Havneområdet 2, 4306 Sandnes. Vi er behjelpelig med truck om dette skulle være nødvendig. Om du har handlet løftebukk anbefaler vi alltid at du har med henger.

3. Betaling

Når din ordre er gjennomgått av Garasjeteknikk, vil det bli utstedt en faktura som sendes via Epost eller EHF. Det er også mulig og betale via bankoverføring ved henting av vare.

4. Forsendelser

Om du skal ha din vare tilsendt, vil du motta sporing så snart den er hentet hos oss. Dermed står du fritt til og følge forsendelsen eller ta kontakt med transportør om du skulle ha spesielle ønsker/behov.

TEKNISKE SPØRSMÅL

1. Hvilke Olje trenger løfteren?

Løftebukkene kan brukes med både ISO 32 og ISO 46 Hydraulikkolje. Om løfteren skal stå i et utemperert lokale anbefaler vi ISO 32, denne kan bestille hos oss. 

2. Hvilke strømkurs trenger jeg?

Våre standard løftere har 1-fase motorer, disse krever 15/16A C-Sikring (Treg). Du står også fritt til og bestille våre løftere med 3-fase motorer.

3. Kan jeg montere løfteren selv?

Hos oss vil du få gode tegninger og manualer for å kunne gjennomføre montering av våre løftebukker selv. Men dette er et løfteutstyr med den faren dette utgjør, så om du usikker kontakt oss gjerne, så gir vi deg support, eller setter deg i kontakt med noen innen vårt nettverk. Du står også fritt til og bruke andre profesjonelle montører.

4. Leveres løftebukkene komplett med alt som trengs?

Alle våre løftere leveres med alt som er nødvendig for montering, Det følger ikke med hydraulikkolje, men dette kan enkelt bestilles hos oss, slik at dette blir levert med løfteren.

5. Trenger jeg årlig kontroll av løftebukken?

For privat bruk foreligger det ingen krav om årlig kontroll, allikevel anbefaler vi at servicemanualen som medfølger våre løftere blir holdt, samt daglig kontroll før bruk.

For næringsvirksomhet kreves det en årlig kontroll på alt utstyr, kontakt oss gjerne om du ikke allerede har et godkjenningsorgan.

6. Er løftebukkene CE Godkjent?

Alle våre løftere er CE Godkjent. Alle nødvendige papirer følger bukken, for årlig godkjenning.

7. Hvor tykt gulv kreves for montering av 2-søyler

- Normalt kreves det 15cm B25 Armert betong gulv for montering av 2-søyler med kapasitet inntil 4000kg.

- For løftere inntil 5000kg kreves 20cm B25 Armert betong gulv.

Det finnes også løsninger for deg som har svakere gulv en dette. Ta kontakt med oss.